+ Info

A les Muntanyes de Prades, Espai d’Interès Natural de Catalunya, es troba el poble de Prades conegut com la Vila Vermella per la pedra de color rogenca que caracteritza gran part dels seus edificis i muralles.

El poble està envoltat de grans paratges naturals, diversitat de flora i fauna, ple de llegendes i històries, i un gran patrimoni cultural.

Sobre Rodes és una empresa de lloguer de bicicletes de muntanya per a totes les edats. Néix de la creació del Camí Natural Muntanyes de Prades, que consta de 27 km. de longitud i 10 km. de trams alternatius, oferint als seus visitants una alternativa per conèixer els diferents atractius de la zona (ermites, fonts, miradors, i altres experiències inoblidables).

font de prades

Serveis:

· Lloguer de bicicletes
· Lloguer d’accessoris per bicicletes
· Excursions organitzades
· Reparació i neteja de bicicletes
· Venda d’accessoris
· Disponibilitat de bicicletes elèctriques (reserva amb 48h. d’antelació)
· Lloguer de motxilles de muntanya per bebés

Descarrega´t el triptic

En las Montañas de Prades, Espacio de Interés Natural de Cataluña, se encuentra el pueblo de Prades conocido como la Villa Roja por la piedra de color cobriza que caracteriza gran parte de sus edificios y murallas.

El pueblo está rodeado de grandes parajes naturales, diversidad de flora y fauna, lleno de leyendas e historias, y un gran patrimonio cultural.

Sobre Rodes es una empresa de alquiler de bicicletas de montaña para todas las edades. Nace de la creación del Camino Natural Montañas de Prades, que consta de 27 km. de longitud y 10 km. de tramos alternativos, ofreciendo a sus visitantes una alternativa para conocer los diferentes atractivos de la zona (ermitas, fuentes, miradores, y otras experiencias inolvidables).

bancs i parking bicicletes

Servicios:

· Alquiler de bicicletas
· Alquiler de accesorios para bicicletas
· Excursiones organizadas
· Reparación y limpieza de bicicletas
· Venta de accesorios
· Disponibilidad de bicicletas eléctricas (reserva con 48h. de antelación
· Alquiler de mochilas de montaña para bebés

Descargate el folleto

Located among Catalonia’s Natural Interest Area Prades Mountains”, lays the village of Prades, known as the Red Village because of its copper-colored stone that characterizes many of its buildings and walls.

Surrounded by nature, with diversity of flora and fauna, the village is full of legends, history and cultural heritage.

Sobre Rodes is a mountain-bike rental company for all ages. It all started with the new Prades Mountains Natural Trail, which consists of 27 km. in lenghth and 10 km. of alternative trails, offering its visitors a variety of unforgettable experiences among view points, fountains or chapels.

panoramica

Services:

· Bicycle rental
· Bicycle’s accessories rental
· Organized excursions
· Bicycle’s repair and cleaning
· Accessories for sale
· Availability of electric bikes (booking 48 hours in advance)
· Rental of backpacks for babies

Dowload the brochure